Bestelling en Bezorging

Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling plaatsen op HSDSonline.nl is heel gemakkelijk. Zoek het artikel van uw keuze en voeg het toe aan uw winkelkarretje. Wanneer u klaar bent met winkelen, klikt u rechtsboven op uw winkelkarretje op de knop ”Koop nu”. U kunt uw bestelling controleren en het bestelproces voortzetten. In de volgende stappen wordt gevraagd u te registreren. Wanneer uw account bevestigd is, kunt u online afrekenen en de bestelling afronden.

Print Friendly, PDF & Email

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestelt u voor 17:00 uur Nederlandse tijd, dan kunnen wij bijna alle artikelen dezelfde dag bezorgen tot 18:30 uur Surinaamse tijd in groot Paramaribo. Uw familie, vrienden of kennissen waar u uw bestelling wil laten bezorgen in Suriname worden door ons gebeld om een bezorgafspraak te maken. De bestelling wordt dan bezorgd op de datum en tijdstip wat voor hen het beste uitkomt.

Print Friendly, PDF & Email

Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

Als uw bestelling geplaatst is krijgt u van ons een e-mail met de bevestiging van uw bestelling. Daarnaast krijgt u een afsluitende pagina te zien waarop u bedankt wordt voor de bestelling. Ziet u deze pagina niet? Dan is uw bestelling niet gelukt. Neem in dat geval contact met ons op via info@hsdsonline.nl of Facebook door het sturen van een privé bericht of door ons te bellen/ whatsappen tijdens kantooruren op +31 6 37776656.

Print Friendly, PDF & Email

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bij een minimale bestelling van SRD 100,- of € 10,- is levering binnen Paramaribo geheel gratis.

Bij bestellingen onder de SRD 100,- of € 10,- brengen wij binnen Paramaribo  SRD 20,- of € 2.50,-  in rekening.

Levering buiten Paramaribo is ook mogelijk tegen de onderstaande tarieven:

Nickerie 200 SRD 20 euro
Albina 200 SRD 20 euro
Saramacca 100 SRD 10 euro
Commewijne 100 SRD 10 euro
Print Friendly, PDF & Email

Mijn product is defect aangekomen, wat moet ik doen?

U heeft na ontvangst 7 dagen de tijd om het product te controleren op fabrieksmankementen en/of defecten en voor het verstrijken van deze periode te melden bij HSDS NV.  Het product wordt dan teruggehaald en na controle en overleg wordt het vervangen door een nieuw exemplaar.

Print Friendly, PDF & Email

Kan ik een uitverkocht artikel reserveren?

Het is helaas niet mogelijk een tijdelijk uitverkocht artikel te reserveren. De meeste artikelen uit onze webstore zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. Indien op voorraad kunt u het betreffende artikel daar aanschaffen. Houdt de webstore in de gaten om te zien wanneer het product online weer verkrijgbaar is.

Print Friendly, PDF & Email

Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?

Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze niet meer geannuleerd worden. Je kunt de bestelling na ontvangst wel gratis terugsturen. Zie hiervoor de retourvoorwaarden.

Print Friendly, PDF & Email

Betaling

Hoe kan ik betalen in de webstore?

Voor betaling in SRD heeft u de volgende opties: cash on delivery, cash on pickup of  HOP.

Voor betaling in EURO heeft u de volgende betaalopties: cash on delivery, cash on pickup, iDEAL, PayPal, Creditcard of via een overboeking.

Print Friendly, PDF & Email

Hoe weet ik of ik betaald heb?

Wanneer u als betaalmethode voor iDEAL heeft gekozen is uw bestelling betaald wanneer het geld van uw rekening is afgeschreven. Wanneer u ervoor kiest om via creditcard te betalen wordt het bedrag geïncasseerd nadat de bestelling geleverd is.

Print Friendly, PDF & Email

Zijn mijn gegevens beveiligd?

U betaalt bij HSDS in onze beveiligde SSL-omgeving.

Print Friendly, PDF & Email

Wanneer wordt het geld van mijn rekening afgeschreven?

Als u met iDEAL betaalt wordt het geld van uw rekening afgeschreven zodra u de betaling bevestigt in de betaalomgeving van uw bank. Bij uw betaling door middel van creditcard wordt het bedrag geïncasseerd nadat de bestelling geleverd is.

Print Friendly, PDF & Email

Ontvang ik een orderbevestiging/factuur?

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, u ontvangt een orderbevestiging in uw inbox. Indien deze niet in uw inbox te zien is deze hoogstwaarschijnlijk in uw SPAM-inbox. 

Print Friendly, PDF & Email

Ontvang ik een papieren factuur?

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, u ontvangt een betaalbevestiging in uw inbox.

Print Friendly, PDF & Email

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Nee, u betaalt voor uw bestelling direct online.

Print Friendly, PDF & Email

Ruilen en Retourneren

Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Bij levering bij ieder product dat niet naar uw smaak of wens is dient u direct na ontvangst te melden en het product retour te sturen door dit aan te geven aan de bezorger van HSDS zodat deze onmiddellijk weer meegenomen kan worden. U heeft na ontvangst 7 dagen de tijd om het product te controleren op fabrieksmankementen en/of defecten en voor het verstrijken van deze periode te melden bij HSDS NV. Het product wordt dan teruggehaald en na controle en overleg wordt het vervangen door een nieuw exemplaar. Kijk voor de uitgebreide voorwaarden bij Het Retourbeleid.

Print Friendly, PDF & Email

Mijn product past niet of bevalt niet, wat moet ik doen?

Bij levering bij ieder product dat niet naar uw smaak of wens is dient u direct na ontvangst te melden en het product retour te sturen door dit aan te geven aan de bezorger van HSDS zodat deze onmiddellijk weer meegenomen kan worden. Kijk voor de uitgebreide voorwaarden bij Het Retourbeleid.

Print Friendly, PDF & Email

Overige Vragen

Ik ben mijn inloggegevens vergeten... wat nu?

Bent u uw wachtwoord kwijt of vergeten? U kunt klikken op https://hsdsonline.com/my-account-2/lost-password/ voor een nieuw wachtwoord. Hierbij zult u eerst uw gebruikersnaam of emailadres moeten invoeren ter verificatie en wordt u een mail toegestuurd met verdere instructies.

Print Friendly, PDF & Email

Heb ik een account nodig om te kunnen bestellen in de HSDS webstore?

Ja, u heeft een account nodig om te bestellen op HSDSonline.nl. Deze kunt u eenvoudig aanmaken door te klikken op https://hsdsonline.com/my-account-2/

Print Friendly, PDF & Email

Wat is de regeling met betrekking tot garantie?

De garantievoorwaarden gaan in op de dag van aanschaf (factuurdatum) en zijn alleen geldig op vertoon van de originele bon. Wij geven standaard geen garantie op waterfilters en luchtfilters, batterijen, opladers, remote controls , adapters, usb sticks, SD/XD/Memory Cards, niet-elektrische consumentenproducten, special orders en bij virus downloads. Kijk voor de uitgebreide voorwaarden bij De Garantievoorwaarden.

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email
Selecteer uw valuta:
SRD Surinaamse dollar
X