U wilt uw familie, vrienden of kennissen in Suriname wel eens verrassen met een mooi geldbedrag uit Nederland. Helaas zijn daar vaak hoge transactiekosten aan verbonden en weet u ook niet altijd waar uw geld nou precies aan besteed wordt. Met HSDSonline.nl kan het nu anders. Wij bieden cadeaubonnen aan vanaf SRD 100,- te besteden bij maar liefst 17 bedrijven in Suriname. Zo kan u uw geliefden in Suriname blij maken met een ruim aanbod van producten en diensten die verkrijgbaar zijn in Paramaribo. Lees hieronder meer informatie over onze partners:

D.I.O.

In 1993 opende de eerste D.I.O. drogisterij in Nederland haar deuren en vanaf 2010 is D.I.O. ook te vinden in Suriname met vandaag de dag 6 filialen. Schoonheid, gezondheid en verzorging staan centraal in iedere D.I.O. drogisterij, waar de consument op nummer één staat. U vindt wat u zoekt bij D.I.O., met haar basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt D.I.O. een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen uit het buitenland en een eigen huismerk: Idyl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  
Facebook: https://www.facebook.com/diosuriname/?fref=ts

CHOI’S SUPERMARKT

Choi’s biedt met ruim 10.000 producten een breed assortiment van hoogwaardige producten uit Nederland, de Verenigde Staten en de rest van de wereld waaronder natuurlijk ook uit Suriname zelf. Van verse vleeswaren, vers gebakken brood, de beste wijnen tot verrassende taarten en groenten uit de rijke Surinaamse tuinbouw. Kortom voldoende keuze voor ieder zijn wensen. In 1996 werd de supermarkt van Choi’s geopend aan de Johannes Mungrastraat en in 2009 volgde een tweede vestiging in Paramaribo Noord. Choi’s denkt daarbij aan alles. Van het wereld assortiment van food en non-food producten tot de opzet van nieuwe infrastructuur en aankleding van de winkel locaties. Bij Choi’s wordt een gerichte beleid gehanteerd waarbij de medewerkers een persoonlijke benadering naar de klant toe hebben met het accent op “met liefde u van dienst zijn”. CHOI’S, where shopping is a pleasure . Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande website en Facebook.

Website: http://www.choisupermarket.com/

Facebook: https://www.facebook.com/choisupermarket/?fref=ts

Tomahawk

In 1998 opende de eerste winkel van Tomahawk haar deuren aan de Wagenwegstraat 71 te Paramaribo. Inmiddels telt Suriname 7 winkels. Tomahawk biedt een breed assortiment van outdoor- en sportartikelen. Voor de sportman, avonturier en elke familie die buiten de stad gaat vertoeven biedt Tomahawk betrouwbare benodigdheden die zorgen voor een plezierig en veilig avontuur. Wanneer u een van de winkels van Tomahawk binnenloopt waant u zich direct in een vissers- en jagers paradijs. De expertise van de medewerkers en de service die zij verlenen, maakt het winkelen bij Tomahawk een prettige ervaring. Tomahawk knows adventure! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande website en Facebook.  

Website: http://www.tomahawk.sr/

Facebook: https://www.facebook.com/tomahawksr/?fref=ts

TBL

In mei 2010 was het zover de eerste proefvoorstellingen konden worden vertoond. Maar liefst 6 maanden later, in november 2010, vond de officiële opening van TBL Cinemas plaats. Aan het eind van 2013 hadden meer dan 1 miljoen bezoekers deze multiplex bioscoop bezocht en dat is meer dan reden genoeg om te stellen dat TBL Cinemas niet meer weg te denken is in het Surinaamse uitgaansleven. Met een gevarieerd aanbod van films en een modern ingericht interieur biedt TBL de klant iedere keer A MINDBLOWING EXPERIENCE. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande website en Facebook.  

Website: http://www.tblcinemas.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/tblcinemas/?fref=ts

Best Mart

Best Mart opende haar deur op 7 juli 1999. U kan hier terecht voor al uw boodschappen: van zuivelproducten, vruchtensappen, wijn en bier tot gezondheidszorgproducten en zelfs voer voor uw huisdieren. Best Mart heeft als doel haar klanten hoogwaardige producten te bieden die u ook in de Verenigde Staten en Nederland zou vinden. En dat alles bovendien voor een redelijke prijs. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Website: http://www.bestmart.sr/

Facebook: https://www.facebook.com/bestmart99/  

Combe markt

De Combe markt is op 8 mei 1981 begonnen als een basismarkt waar groenten, fruit en aardvruchten werden verhandeld. De consumentenvraag nam echter in rap tempo toe, dus werd het assortiment aanbod al gauw verder uitgebreid met onder andere huishoudolie, specerijen en geconserveerde producten. Deze uitbreiding vormde de basis van de huidige ‘SUPER ALL-IN-ONE formule’ welke zich kenmerkt door een zeer brede range aan goed gesorteerde afdelingen, zoals: een groenteafdeling, een slijterij, een vleeswaren winkel, een patisserie shop, een gespecialiseerde kledingzaak, een bouwmarkt, een automarkt en een huishoudelijk elektronicamarkt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  


Website: http://www.combemarkt.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/combemarkt.centraal/

Telesur

Telesur Suriname is sinds 1 januari 1981 dé telecom provider in Suriname. Met en via de filialen verspreid over de stad en het district, werkt Telesur aan het aanbieden van innovatieve marktgerichte oplossingen om in de klantbehoefte te voorzien. Het bedrijf gelooft in technologie en in de kracht van communicatie. De oorsprong van Telesur’s drijfveer ligt in het samen doen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Website: https://www.telesur.sr/

Facebook: https://www.facebook.com/TelesurSR/?fref=ts

 

GOw2

GOw2 Energy Suriname N.V. werd op 23 maart 1962 opgericht onder de naam Suritex N.V. Het bedrijf levert energieproducten en –diensten aan de bevolking, bedrijven en organisaties in Suriname. De GOw2 servicestations bieden twee verschillende brandstoffen, hoogwaardige kwaliteit diesel volgens de buitenlandse standaarden. Met een variatie aan producten van volsynthetische motorolie tot doorsmeervet voor een kruiskoppeling, kan met de smeermiddelen van Total die GOw2 biedt het complete wagenpark onderhouden worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Website: http://www.gow2.com/

Facebook: https://www.facebook.com/GOw2-546023895491204/?fref=ts

Shana

Shana is de favoriete winkel van de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw in Suriname. In haar drie filialen vindt u kwalitatieve, betaalbare, inspirerende fashion voor jonge vrouwen die er goed uit willen zien en niet bang zijn te experimenteren. De collecties van Shana zijn eigentijds en bevatten leuke basics en originele items. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/shanashopssuriname/

All Star

Bij All Star kan u terecht voor een breed aanbod van sneakers, sportkleding en vrijetijdskleding. All Star stimuleert u om in beweging te komen met aantrekkelijke acties, goede service en een relevant actueel assortiment. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/allstarsuriname/?fref=ts

U.S. polo

De collectie van U.S. Polo kent een assortiment polo’s, broeken, vesten, schoenen en accessoires waarmee u graag naar buiten komt. Ze zijn stuk voor stuk stijlvol en hebben een mondaine uitstraling. Zo oogt u chic op een casual wijze. Want hoewel er duidelijk gekozen is voor een fancy stijl, is de kleding van U.S. Polo wat snit betreft eerder sporty en relaxed. Navy blue en light grey komen veelvuldig voor, al dan niet opgefleurd met prints. De keuze voor ingetogen kleuren verleent de collectie een duidelijk mannelijke flair en ietwat stoerdere uitstraling. Het label richt zich dan ook op de stijlvolle man met een uitgesproken karakter en een actieve levensstijl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/USPASURINAME/?fref=ts

Footcandy

Bij Footcandy vindt u schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar u outfit is natuurlijk nooit compleet daarom biedt Footcandy naast schoenen ook tassen en accessoires. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/Footcandybyallstar/?fref=ts

Lin’s supermarkt

Lin’s supermarkt aan de Gemenelandsweg biedt u een prettige winkelervaring. Met verse groente, een grote winkel, ruime openingstijden en een makkelijk bereikbare locatie bent u bij Lin’s supermarkt altijd aan het juiste adres. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lins-Supermarket/276125059252853?fref=ts

Narvin

In 1997 startte Narvin NV met de productie en verkoop van rijst. Inmiddels wordt deze rijst geëxporteerd naar verschillende landen in de regio en is het bedrijf niet meer weg te denken in de Surinaamse samenleving. In 2006 werd de locatie aan het Pad van Wanica uitgebreid met een supermarkt. Een ruim assortiment, een groot winkeloppervlakte, scherpe prijzen en een goede service maakt Narvin supermarkt een aanwinst voor de omgeving. Het uitgangspunt van Narvin is eerlijkheid en betrouwbaarheid. Deze moderne supermarkt biedt basisgoederen aan voor een extreem lage prijs en lokaal geproduceerde rijst vindt u hier voor de beste prijs! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande Facebook.  

Facebook: https://www.facebook.com/narvinsupermarkt/

Print Friendly, PDF & Email
Selecteer uw valuta:
EUR Euro
X